Verzend- en leveringsbeleid

Levertijd en verzendkosten

Na het plaatsen van uw bestelling gaan wij direct voor u aan de slag. Bestellingen worden de volgende werkdag verzonden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, bijv. als het GoedGeregeld boekje niet voorradig is kan de levering van uw bestelling iets langer duren, u wordt daarvan op de hoogte gebracht en gehouden.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden weergegeven in de winkelwagen nadat u uw producten heeft toegevoegd. Het is naast verzending ook mogelijk om het GoedGeregeldBoekje op ons kantoor op te halen. Ophalen kan na telefonisch overleg.

Levering verloopt via de reguliere van postverzending. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Contact

Wij doen ons uiterste best om het GoedGeregeldBoekje zo snel mogelijk bij u te leveren. Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken via mail of telefoon.

Garantie

Wij doen er alles aan om het GoedGeregeldBoekje zo netjes mogelijk aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat uw bestelling beschadigd is tijdens verzending of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door met ons telefonisch contact op te nemen via 06-51314380. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling betalen via Ideal.

Whatsapp ons gerust