Samenwerking

Het NabestaandenKantoor werkt samen met o.a. Gemeenten, Woningcorporaties en Uitvaartverzorgers.

Uitvaartverzorgers

Het NabestaandenKantoor kan een verlengstuk zijn van de uitvaartverzorger. Wij komen vrij snel na de uitvaart bij de nabestaanden langs voor een nazorggesprek. Uit ervaring weten wij dat nabestaanden het fijn vinden om aan “iemand op afstand” te vertellen wat hun is overkomen en wat het met ze doet.

Omdat wij het belang van steun aan en begeleiding van nabestaanden onderkennen, bieden wij professionele nabestaandenzorg aan. Willen de nabestaanden ondersteuning bij de algehele afwikkeling van de nalatenschap dan kan dit tijdens het gesprek besproken worden.

Voor een nazorggesprek rekenen we €138 (incl. BTW). Dit bedrag kan in het uitvaartpakket worden meegenomen, zodat de nabestaanden geen extra rekening krijgen.

Gemeenten en woningcorporaties

Er wordt een overleden persoon aangetroffen en de omstandigheden brengen met zich mee dat er niemand is die de afwikkeling van de nalatenschap op zich neemt.

Daarom worden wij als i-executeur specialisten veelvuldig door verschillende instanties verzocht de rol van zaakwaarnemer op zich te nemen.

Janneke Geerts

Janneke heeft verschillende administratieve en managementfuncties gehad. Altijd was het werken met teams en mensen wat haar zo aantrok. Janneke is een organisator, een echte regelaar die graag mensen in hun kracht zet.
Daarnaast is ze al jaren mantelzorger. De ervaringen vanuit privé.

Het gelukt dat ze tijd en ruimte had om er te mogen zijn en met de drive om te onderzoeken waar ze nog méér voldoening uit kon halen kon het niet anders dan te starten met het NabestaandenKantoor. Het ontzorgen en organiseren zit in haar bloed.

Janneke luistert naar uw persoonlijke verliessituatie en lost praktische zaken voor u op. Dit geeft rust en ruimte om te rouwen. Ik ben graag uw vaste aanspreekpunt en ontzorg u in deze moeilijke periode.

Bel gerust! Dat kan op 06 51314380.

 

Magda van Ginkel

Magda van Ginkel heeft jaren bij verschillende (grote) bedrijven gewerkt als administratief medewerkster, officemanager, planner, coördinator. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is de zaken op orde te hebben.

Als er een dierbare is overleden, is dat een emotionele tijd, waarin ook de afwikkeling van uiteenlopende zaken aan bod komen. Hoe fijn kan het zijn, dat er op dat moment iemand zoals Magda, kan helpen. Ze werkt efficiënt en zakelijk en schept orde in de papierwinkel.

Magda biedt ook een luisterend oor als u door emoties overvallen wordt. Want er komt heel wat bij kijken. Ik zorg voor rust in deze zware periode, zodat er meer tijd komt voor het rouwproces. Ik ben uw vaste aanspreekpunt tijdens de afwikkeling van de nalatenschap.

Bel gerust!

 

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Whatsapp ons gerust