Samenwerking

Het NabestaandenKantoor werkt samen met o.a. Gemeenten, Woningcorporaties en Uitvaartverzorgers.

Uitvaartverzorgers

Het NabestaandenKantoor kan een verlengstuk zijn van de uitvaartverzorger. Wij komen vrij snel na de uitvaart bij de nabestaanden langs voor een nazorggesprek. Uit ervaring weten wij dat nabestaanden het fijn vinden om aan “iemand op afstand” te vertellen wat hun is overkomen en wat het met ze doet.

Omdat wij het belang van steun aan en begeleiding van nabestaanden onderkennen, bieden wij professionele nabestaandenzorg aan. Willen de nabestaanden ondersteuning bij de algehele afwikkeling van de nalatenschap dan kan dit tijdens het gesprek besproken worden.

Voor een nazorggesprek rekenen we €138 (incl. BTW). Dit bedrag kan in het uitvaartpakket worden meegenomen, zodat de nabestaanden geen extra rekening krijgen.

Gemeenten en woningcorporaties

Er wordt een overleden persoon aangetroffen en de omstandigheden brengen met zich mee dat er niemand is die de afwikkeling van de nalatenschap op zich neemt.

Daarom worden wij als i-executeur specialisten veelvuldig door verschillende instanties verzocht de rol van zaakwaarnemer op zich te nemen.

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Chat openen
Whatsapp ons gerust