Op nieuws.nl

NabestaandenKantoor biedt praktische hulp en emotionele begeleiding

Foto: Eigen foto

Nabestaanden hebben soms steun nodig bij het regelwerk na het overlijden van een dierbare. Dit zegt Janneke Geerts van het NabestaandenKantoor in Borger. Ze doelt op de berg aan papierwerk zoals verzekeringen, pensioenen en ander administratiewerk.

Advertorial

Janneke: ‘Wat doe je als je partner de administratie deed en wegvalt, de kinderen ver weg wonen. Hoe weet je dan wat je inkomen wordt. Welke rekeningen betaald moeten worden. Welke verzekeringen en abonnementen je aan moet passen of opzeggen. De ervaring leert dat nabestaanden pas kan gaan rouwen als de praktische zaken geregeld zijn.’

Verlies, lijden en rouw zijn onlosmakelijk verbonden met het leven. Het is belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te rouwen. Door te luisteren naar het verhaal, de verwarrende gevoelens en gedachten wordt gezocht naar een manier om het leven weer vorm te geven. Janneke helpt graag. Ze biedt ook emotionele begeleiding maar ziet het liefst dat mensen zichzelf kunnen redden.

Goed Geregeld Boekje
Het NabestaandenKantoor heeft het Goed Geregeld Boekje gemaakt voor iedereen die nadenkt over zijn/haar levenseinde. Hoe wilt u de laatste periode van uw leven het liefst verzorgd worden? Wat wilt u wel en wat niet? Wat heeft u allemaal geregeld? Welke uitvaartwensen heeft u en welke belangrijke informatie moeten nabestaanden weten? Het invullen van het boekje kan een hoop vragen, onzekerheid en soms zelfs discussie voorkomen.

 

 

Janneke Geerts

Janneke heeft verschillende administratieve en managementfuncties gehad. Altijd was het werken met teams en mensen wat haar zo aantrok. Janneke is een organisator, een echte regelaar die graag mensen in hun kracht zet.
Daarnaast is ze al jaren mantelzorger. De ervaringen vanuit privé.

Het gelukt dat ze tijd en ruimte had om er te mogen zijn en met de drive om te onderzoeken waar ze nog méér voldoening uit kon halen kon het niet anders dan te starten met het NabestaandenKantoor. Het ontzorgen en organiseren zit in haar bloed.

Janneke luistert naar uw persoonlijke verliessituatie en lost praktische zaken voor u op. Dit geeft rust en ruimte om te rouwen. Ik ben graag uw vaste aanspreekpunt en ontzorg u in deze moeilijke periode.

Bel gerust! Dat kan op 06 51314380.

 

Magda van Ginkel

Magda van Ginkel heeft jaren bij verschillende (grote) bedrijven gewerkt als administratief medewerkster, officemanager, planner, coördinator. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is de zaken op orde te hebben.

Als er een dierbare is overleden, is dat een emotionele tijd, waarin ook de afwikkeling van uiteenlopende zaken aan bod komen. Hoe fijn kan het zijn, dat er op dat moment iemand zoals Magda, kan helpen. Ze werkt efficiënt en zakelijk en schept orde in de papierwinkel.

Magda biedt ook een luisterend oor als u door emoties overvallen wordt. Want er komt heel wat bij kijken. Ik zorg voor rust in deze zware periode, zodat er meer tijd komt voor het rouwproces. Ik ben uw vaste aanspreekpunt tijdens de afwikkeling van de nalatenschap.

Bel gerust!

 

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Chat openen
Whatsapp ons gerust
Bel of mail gerust