Administratie inrichten

Een administratie op orde houden is een hele klus. Het is een taak die soms vooruit is geschoven of uw partner deed altijd de administratie. Zaken terugvinden is dan lastig.

Het NabestaandenKantoor kan uw administratie ordenen en richt deze opnieuw in. Het geeft u overzicht en inzicht in uw eigen situatie.

Als nabestaandenbegeleider, ervaringsdeskundige, mantelzorg en Professional Organizer werk ik volgens de gedragscode van de NBPO.

Hoe helpt u uw kind bij het verwerken van het verlies van een dierbare.

Naast uw eigen verdriet, hoe moeilijk dat ook is, is het belangrijk om er ook te zijn voor uw kinderen. Het is goed om te weten dat kinderen en jongeren het verlies van een dierbare op verschillende manieren verwerken en kunnen reageren. Lees in de blog over enkele van deze verschillen. Het kan u helpen.  Ook staan er boekentips in die een prima hulp kunnen zijn voor u of voor uw kind. Maar ook een steun kunnen zijn voor jongeren.

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Chat openen
Whatsapp ons gerust