Afwikkelen nalatenschap

Het verlies van een dierbare is enorm ingrijpend op iemands leven. Juist dan moeten er veel zaken geregeld worden. Sommige op korte termijn.

Eerst moeten bepaalde zaken duidelijk worden. Is er een testament en/of een codicil? Is er een verklaring van erfrecht nodig? Als deze zaken duidelijk zijn, kan de nalatenschap afgehandeld worden. Maar wie gaat alles regelen?

Kosten

Voor het afwikkelen van een nalatenschap, hanteren wij een tarief vanaf € 990,- (inclusief BTW). Voor complexe nalatenschappen wordt er, in overleg, een meerprijs afgesproken.

Soms kost de afwikkeling van de nalatenschap meer tijd en soms is de expertise van deskundigen nodig. De nabestaanden krijgen echter altijd vooraf een indicatie van deze extra kosten voor eventuele aanvullende diensten.

Bij de afwikkeling komen onder andere de volgende zaken aan de orde:

 • Verlies- en rouwverwerking
 • Zaken rondom de uitvaart
 • Zaken rondom de erfenis/nalatenschap
 • Kinderen
 • Woning
 • Belastingen en toeslagen
 • Uitkeringen en Tegemoetkomingen
 • Pensioen
 • Zorg
 • Bankzaken en verzekeringen
 • Zaken voor de toekomst

i-executeur

Het NabestaandenKantoor werkt met het speciaal ontwikkelde softwarepakket i-executeur. Hierdoor werken we systematisch en kunnen we efficiënt en correct een nalatenschap volledig afhandelen. Dankzij heldere rapportages hebben de erfgenamen altijd een compleet inzicht. Alle betrokkenen blijven continu op de hoogte van de voortgang.

In het onderstaande filmpje kunt u onze werkwijze zien.

Janneke Geerts

Janneke heeft verschillende administratieve en managementfuncties gehad. Altijd was het werken met teams en mensen wat haar zo aantrok. Janneke is een organisator, een echte regelaar die graag mensen in hun kracht zet.
Daarnaast is ze al jaren mantelzorger. De ervaringen vanuit privé.

Het gelukt dat ze tijd en ruimte had om er te mogen zijn en met de drive om te onderzoeken waar ze nog méér voldoening uit kon halen kon het niet anders dan te starten met het NabestaandenKantoor. Het ontzorgen en organiseren zit in haar bloed.

Janneke luistert naar uw persoonlijke verliessituatie en lost praktische zaken voor u op. Dit geeft rust en ruimte om te rouwen. Ik ben graag uw vaste aanspreekpunt en ontzorg u in deze moeilijke periode.

Bel gerust! Dat kan op 06 51314380.

 

Magda van Ginkel

Magda van Ginkel heeft jaren bij verschillende (grote) bedrijven gewerkt als administratief medewerkster, officemanager, planner, coördinator. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is de zaken op orde te hebben.

Als er een dierbare is overleden, is dat een emotionele tijd, waarin ook de afwikkeling van uiteenlopende zaken aan bod komen. Hoe fijn kan het zijn, dat er op dat moment iemand zoals Magda, kan helpen. Ze werkt efficiënt en zakelijk en schept orde in de papierwinkel.

Magda biedt ook een luisterend oor als u door emoties overvallen wordt. Want er komt heel wat bij kijken. Ik zorg voor rust in deze zware periode, zodat er meer tijd komt voor het rouwproces. Ik ben uw vaste aanspreekpunt tijdens de afwikkeling van de nalatenschap.

Bel gerust!

 

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Whatsapp ons gerust