Verlies- en rouwverwerking

Wanneer een dierbare overlijdt, krijgt het leven een andere kleur. Hoe iemand verlies ervaart, hangt af van zijn of haar eigen persoonlijkheid en de relatie tot de overledene. Het kost tijd om het verlies volledig te bevatten.

Er kunnen heftige emoties loskomen, maar ook uiteenlopende gevoelens zijn. Je doorleeft en ervaart het verdriet en de rouw. Het is belangrijk om toe te komen en toe te geven aan deze emoties. Ze herkennen en erkennen.

Administratie inrichten

Een administratie op orde houden is een hele klus. Het is een taak die soms vooruit is geschoven of uw partner deed altijd de administratie. Zaken terugvinden is dan lastig.

Het NabestaandenKantoor kan uw administratie ordenen en richt deze opnieuw in. Het geeft u overzicht en inzicht in uw eigen (nieuwe) situatie.

Afwikkelen nalatenschap

Het NabestaandenKantoor kan desgewenst de nalatenschap voor u afwikkelen. Voor meer informatie zie de pagina Nalatenschap

Hoe helpt u uw kind bij het verwerken van het verlies van een dierbare.

Naast uw eigen verdriet, hoe moeilijk dat ook is, is het belangrijk om er ook te zijn voor uw kinderen. Het is goed om te weten dat kinderen en jongeren het verlies van een dierbare op verschillende manieren verwerken en kunnen reageren. Lees in de blog over enkele van deze verschillen. Het kan u helpen.  Ook staan er boekentips in die een prima hulp kunnen zijn voor u of voor uw kind, maar ook een steun kunnen zijn voor jongeren.

Janneke Geerts

Janneke heeft verschillende administratieve en managementfuncties gehad. Altijd was het werken met teams en mensen wat haar zo aantrok. Janneke is een organisator, een echte regelaar die graag mensen in hun kracht zet.
Daarnaast is ze al jaren mantelzorger. De ervaringen vanuit privé.

Het gelukt dat ze tijd en ruimte had om er te mogen zijn en met de drive om te onderzoeken waar ze nog méér voldoening uit kon halen kon het niet anders dan te starten met het NabestaandenKantoor. Het ontzorgen en organiseren zit in haar bloed.

Janneke luistert naar uw persoonlijke verliessituatie en lost praktische zaken voor u op. Dit geeft rust en ruimte om te rouwen. Ik ben graag uw vaste aanspreekpunt en ontzorg u in deze moeilijke periode.

Bel gerust! Dat kan op 06 51314380.

 

Magda van Ginkel

Magda van Ginkel heeft jaren bij verschillende (grote) bedrijven gewerkt als administratief medewerkster, officemanager, planner, coördinator. Ze weet als geen ander hoe belangrijk het is de zaken op orde te hebben.

Als er een dierbare is overleden, is dat een emotionele tijd, waarin ook de afwikkeling van uiteenlopende zaken aan bod komen. Hoe fijn kan het zijn, dat er op dat moment iemand zoals Magda, kan helpen. Ze werkt efficiënt en zakelijk en schept orde in de papierwinkel.

Magda biedt ook een luisterend oor als u door emoties overvallen wordt. Want er komt heel wat bij kijken. Ik zorg voor rust in deze zware periode, zodat er meer tijd komt voor het rouwproces. Ik ben uw vaste aanspreekpunt tijdens de afwikkeling van de nalatenschap.

Bel gerust!

 

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Whatsapp ons gerust