Goed Geregeld Boekje

Het Goed Geregeld Boekje van het NabestaandenKantoor is gemaakt voor iedereen die nadenkt over zijn of haar levenseinde en die belangrijke informatie en wensen wil vastleggen.

U kunt aangeven hoe u in die laatste periode van uw leven verzorgd wil worden. Wat u allemaal geregeld heeft en waar nabestaanden alle informatie kunnen vinden. Uw uitvaartwensen kunt u ook beschrijven.

In het boekje staan tips en wordt uitleg gegeven over zaken die direct na het overlijden geregeld moeten worden. Het boekje is zo gemaakt dat u uw keuzes kunt aanvinken.

Voor nabestaanden/executeur is het boekje een houvast om alle zaken af te wikkelen in de lijn van uw wensen. Het voorkomt spanningen en maakt het afhandelen van praktische zaken eenvoudiger.

Inhoud van het Goed Geregeld Boekje

  • Medische gegevens
  • Levenseinde vragen
  • Belangrijke documenten
  • Geldzaken
  • Social Media
  • Uitvaartwensen
  • Wat te regelen rondom kinderen
  • Belangrijke informatie voor nabestaanden

U kunt het boekje (met 34 pagina’s) zelf invullen, maar natuurlijk kunnen we u hiermee helpen. Na het invullen, bewaart u het boekje bij uw administratie. Vertel uw familie over dit boekje en dat het hen kan helpen alles goed af te ronden als u komt te overlijden.

Kosten

Het boekje kost u slechts €14,95 (incl. btw) en excl. verzendkosten. Via het onderstaande bestelformulier kunt u Het Goed Geregeld Boekje bestellen.

Wilt u hulp bij het invullen, bel ons gerust. We komen ongeveer 2 uur bij u langs en rekenen hiervoor € 95,- (incl. btw).

laatste wensen noteren

Bestelformulier Goed Geregeld Boekje

Vul de gegevens in en betaal direct. Wij sturen u daarna het Goed Geregeld Boekje van het NabestaandenKantoor.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Prijs: € 18,95
De prijs is inclusief de verzendkosten. Zodra de betaling rond is (klik op bestellen en daarna kunt u betalen), sturen wij het Goed Geregeld boekje naar het opgegeven adres. Bekijk hier ons verzend- en leveringsbeleid.

Recensie Esther

Na het lezen en bekijken van het Goed Geregeld Boekje van het Nabestaandenkantoor had ik echt het idee van dit is een boekje wat iedereen zou moeten invullen. Voor nabestaanden is het heel handig omdat je dan alles kan regelen in de wens van de overledene. En de mensen die komen te overlijden weten dan dat alles naar hun wens kan worden geregeld en zij kunnen hier rust in vinden. Zelf heb ik dit ook meegemaakt dat we onverwacht uitvaart moesten plannen en van alles moesten regelen omdat onze dochter plotseling op 19-jarige leeftijd overleed. Overmand door emoties moet dan van alles regelen terwijl je daar helemaal niet aan toe bent. Maar na het overlijden van mijn vader was het precies andersom. Hij had namelijk al jaren tot in de puntjes alles op papier staan over hoe hij alles rondom zijn overlijden geregeld wilden hebben. Dit was voor ons als nabestaanden heel fijn en makkelijk. Daarom is dit boekje ook zo handig, alles op een rijtje in één boekje. En misschien wel het mooiste aan dit boekje is dat je op deze manier met elkaar in gesprek komt over onderwerpen die anders niet zo snel besproken zouden worden.

Bel gerust

Het NabestaandenKantoor biedt u een luisterend oor bij verlies- en rouwverwerking en kan u bijstaan bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Chat openen
Whatsapp ons gerust